Kortbetalinger

Trygg og sikker netthandel på Nordiskjakt.no

På Nordiskjakt.no kan du trygt og sikkert betale med kort som har Visa, MasterCard, BankAxept og BankAxess. Ved å benytte kort som betalingsmåte i nettbutikken vil du dessuten slippe å betale oppkravsgebyret til Posten på 45,-.

Med BankAxess kan du betale for varer du handler på Nordisk Jakt på en enkel og sikker måte. Betalingen gjennomføres direkte fra din bankkonto, og du godkjenner betalingen med din BankID eller din BankID på mobil.

Betaling med kort i nettbutikken er sikkert og enkelt. Du taster inn kortnummeret ditt, utløpsdatoen og verifiseringskoden (CVV2). Alt dette foregår på Netaxept (Nets) sine sikre sider og vi på Nordisk Jakt har ingen tilgang til informasjon angående ditt kort eller betalingen. Det aktuelle beløpet reserveres på din konto og er da ikke tilgjengelig for andre enn Nordisk Jakt så lenge reservasjonen er aktiv. Selve betalingen (det faktiske trekket) vil bli utført i samme som øyeblikk som varene sendes ut fra oss med transportør.

Dersom du kansellerer en ordre vil reservasjonen heves og pengene frigjøres normalt innenfor 48 timer. Skulle dette ta lenger tid bør man kontakte sin egen bank.

Vi forbeholder oss retten til å foreta kontroller knyttet til korttransaksjonen der vi finner det nødvendig, herunder å nekte levering uten ytterligere begrunnelse dersom oppgitt kortinformasjon ikke lar seg verifisere.

Ved eventuell kreditering av hele eller deler av en ordre som opprinnelig er betalt med Visa / MasterCard vil krediteringen normalt foretas tilbake til samme kortnummer, og ikke som direkte utbetaling til bankkonto.

Les gjerne mer om Elektronisk betalingsløsninger på nettsidene til Post- og Teletilsynet som heter Nettvett.no.